maandag, september 20, 2021

Deelnemingen

Cellulose, essential feedstock in circular economy, we unlock that potential.

Our brands:


Website: knncellulose.nl

Diagnoptics develops and markets non-invasive diagnostic technologies to assess cardiovascular risk and the risk of diabetes. The extensively validated AGE Reader enables a doctor to non-invasively assess the cardiovascular risk of their patients within 12 seconds. The technology is extensively validated in >200 scientific publications and is currently being marketed internationally.


Website: diagnoptics.com

Agile Biotics ontwikkelt een nieuwe generatie antibiotica met minder resistentieontwikkeling, een betere werkzaamheid, en minder bijwerkingen.


Website: agilebiotics.com

Via Drupsteen

Onze leefomgeving verandert continu. Wat de één mooi vindt, vindt de ander misschien juist lelijk. En wat gunstig is voor de één, is niet per sé gunstig voor de ander. Afwegingen moeten worden gemaakt. The Imagineers helpt betrokkenen inzicht te geven in de gevolgen van deze veranderingen. Want: beeld brengt begrip. Voeg daar informatie aan toe over nut en noodzaak en geef ruimte voor interactie met betrokkenen. Daarmee creëer je draagvlak en gaan projecten sneller. The Imagineers hebben slimme visuele tools in huis om dit mogelijk te maken. Eén daarvan is Windplanner: om wereldwijd windparken online te plannen en in beeld te brengen. Betrokkenen kunnen in alle fasen van het planproces het potentiële windpark van alle kanten bekijken, in een fotorealistische omgeving en in VR.


Websites: theimagineers.com en windplanner.com

Ontwikkeling van een ‘serious game’ gericht op de preventie van obesitas bij kinderen tussen de 6 en 11 jaar. Deze video game wordt vooral ontwikkeld voor mobiele applicaties en is gebaseerd op de cartoon kat “Garfield”. Hiertoe is een wereldwijde licentie verkregen. Dit project is een initiatief van Grendel Games, tezamen met De Friesland Zorg Participaties en het G.J. Smid Fonds.


Website: grendelgames.com 

Noord Tech Venture

Noord Tech Venture is een privaat investeringsfonds in de vorm van een commanditaire vennootschap. Het heeft een organisatorische verbondenheid met de RUG Houdstermaatschappij en de Rijksuniversiteit Groningen.


Development of "next generation" drugs for the treatment of severe chronic and life-threatening diseases in humans.


Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Crowdynews is een Nederlands onderneming die dynamische interessante en relevante inhoud van Twitter publiceert, gebaseerd op online nieuwsberichten. Zo kunnen online uitgevers volledig automatisch hun websites uitbreiden met relevante sociale media content.

Crowdynews verbetert de kwaliteit van de inhoud van een nieuws-website met feiten, meningen, en aanvullende informatie. Crowdynews levert hiervoor haar ultieme tekstanalyse-, indexerings- en filteringstechnologie. Het gebruik van Crowdynewsresulteert in een hogere betrokkenheid van de lezer en meer bekeken pagina's en website-verkeer.


Website: crowdynews.com

 

InGell ontwikkelt gels, gebaseerd op bioresorbeerbare polymeren voor de 'small-needle'-injectie van medicijnen met een gecontroleerde afgiftefunctionaliteit.


Website: ingellpharma.com

Developing therapeutic cancer vaccines


Website: vicinivax.com 

Postadres
p/a de heer J. Kamps
Hoendiepskade 25
9718 BH Groningen

[E] info@gjsmidfonds.nl
[W] www.gjsmidfonds.nl