Participaties van het G.J. Smid Fonds

DEAM

DEAM is een mede in Groningen gevestigd bedrijf dat stuurbare precisie-instrumenten ontwikkelt voor minimaal invasieve operatietechnieken. De uiteinden van de DEAM-instrumenten zijn vrij te bewegen in alle richtingen. Dit maakt het voor chirurgen mogelijk om ook moeilijk bereikbare plaatsen goed te behandelen. Deze stuurbare instrumenten hebben daarnaast grote voordelen bij de steeds meer gemeengoed wordende 3D-beeldtechnieken, waarop chirurgen tijdens de operatie hun werkzaamheden kunnen zien. DEAM Producten worden in Noord Nederland geproduceerd en inmiddels verkocht in EU, Midden Oosten en India.

Diagnoptics Technologies B.V.

Diagnoptics develops and markets non-invasive diagnostic technologies to assess cardiovascular risk and the risk of diabetes. The extensively validated AGE Reader enables a doctor to non-invasively assess the cardiovascular risk of their patients within 12 seconds. The technology is extensively validated in >250 scientific publications and is currently being marketed internationally. The company brings the AGE Scanner to the wellness markets for the assessment of health and skin ageing.

InGell Technologies Holding B.V.

InGell ontwikkelt gels, gebaseerd op bioresorbeerbare polymeren voor de ‘small-needle’-injectie van medicijnen met een gecontroleerde afgiftefunctionaliteit.

Pharma Connect Capital

Pharma Connect Capital invests in startup companies located in Groningen, Friesland & Drenthe with a mission to develop new drugs, drug delivery technologies, biomarkers or diagnostics.

Recell Group B.V.

Recell Group levert de nieuwe generatie cellulose voor echt groene bedrijfsketens. Het bedrijf is specialist in het leveren en toepassen van Recell: de cellulose-grondstof die ze winnen uit reststromen. Recell Group bestaat uit verschillende innovatieve en succesvolle bedrijven die bouwen aan een cellulose-gebaseerde economie specifiek in de bouw, infra en chemie.

VIA Drupsteen

Onze leefomgeving verandert continu. Wat de één mooi vindt, vindt de ander misschien juist lelijk. En wat gunstig is voor de één, is niet per sé gunstig voor de ander. Afwegingen moeten worden gemaakt. The Imagineers helpt betrokkenen inzicht te geven in de gevolgen van deze veranderingen. Want: beeld brengt begrip. Voeg daar informatie aan toe over nut en noodzaak en geef ruimte voor interactie met betrokkenen. Daarmee creëer je draagvlak en gaan projecten sneller. The Imagineers hebben slimme visuele tools in huis om dit mogelijk te maken. Eén daarvan is Windplanner: om wereldwijd windparken online te plannen en in beeld te brengen. Betrokkenen kunnen in alle fasen van het planproces het potentiële windpark van alle kanten bekijken, in een fotorealistische omgeving en in VR.

ViciniVax B.V.

Developing therapeutic cancer vaccines.

Scroll to Top